Tekstilci na
enem mestu

Tekstilna dejavnost vključuje tehnološke postopke predenja, tkanja, pletenja, barvanja, tiskanja, plemenitenja, konfekcioniranja. Sekcija tekstilcev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, je na tem spletnem mestu z namenom jasnega pregleda ponudbe na področju tekstilij, pripravila prvi spletni imenik ponudnikov izdelkov in storitev s področja omenjene dejavnosti.
 

Kakovostni izdelki slovenske obrti

Skozi zgodovino so se na področju tekstilij nabrale neprecenljive izkušnje in znanja. Skozi vsestransko aktivnost človeka lahko danes govorimo o inovativnih kakovostnih in unikatnih stvaritvah, ki združujejo najvišjo kakovost materialov, ekspertna tehnološka in produkcijska znanja izdelave združene z brezhibno novodobno svojstvenostjo izdelka. Proizvajalci slovenskih tekstilnih izdelkov so priznani po svojem kakovostnem in unikatnem slogu, ki sledi razvoju in napredku.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Več informacij / More Information povezava / link.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site